Mail: [email protected]

Himlens Nightmare

Tävlingsresultat från helgen

24 Mars Eskilstuna - Rak Bana

Årets första utomhus tävling! Solen sken hela dagen och kaninerna var i toppform!

Chili var först ut av mina och kändes som vanligt taggad. 3 snabba fel vart det för honom och tyvärr ett fel för mycket för final.

Lycka var först ut av mina lätt kaniner och kom imål på 0 fel :D I finalen så började det blåsa så vissa hinder trillade. Ett parkbänks plank trillade ner och är väldigt osäker på om hon verkligen rev den. Var jag såg så var hon inte ens nära men aja. 1 fel för tjejen i finalen och tyvärr bara dubbelnollor fick pinne, lite surt.

Älva kändes väldigt seg och ofokuserad på framhoppningen. På banan tog hon det lugnt och även hon kom i mål på 0 fel(!!!) I finalen så rök det två framkanter ner ^^ Såna får vi träna på! :D Väldigt nöjd med henne!

Vilda som var sist ut, gjorde även hon ett fint lopp, fast på ett fel :D Känns som hon börjar komma igång! Nästa gång plockar vi pinne! ^^

Fler bilder kommer!

Tack till Sandra Magnusson som fotade! :D

25 Mars Blåkulla - Rak Bana

Sista inomhus tävlingen slutade med bra reslutat! 3 av mina kaniner var med och 4 utav Moas :)

Minin började först och där hade jag Cloetta och Moa hade Windis och Simba.

Cloetta tyckte det var jättekul att hoppa minin! 0+0 vart det för henne vilket räckte till en 3:e plats och placering!

Windis vann minin igen! Full fart på den lilla kaninen! :)

Framkanter och Simba hör inte ihop hihi ^^ 2+2 gick han på!

I lätten hade jag och Moa en varsin.

Fattar inte vad som hänt med lill-tjejen!! I full fart sprang Lycka och dubbelnollade, slängde sig över den största boxarna! ♥♥ Hon kom även 6:a i cupen! Min fina och duktiga tjej!!

Electra tog det lite lugnare och kom imål på 1 fel i grunden. Som tur va så kom ett-felarna till final! 1+0 vart det vilket räckte till en 4:e placering från pinne!

Medelsvåren kördes igång strax efter lätten och det var bara att tagga!!

Chili kom imål på 2 fel i grunden vilket räckte till final! I finalen så gick det lite för fort, 3 fel. Alltså 2+3, det räckte till en 6:e plats! :)

Man kan snacka om att jag och Moa var chockade när Texas kom i mål på endast 1 fel (!!) I finalen så var han inte lika taggad, men klarade dem svåraste boxarna utav problem! 1+3 gick han på och han kom 2 placeringar från pinne!

I längden så klarade Chili 120 på första försöket men det vart 3 rivingar på 160. Texas elr rättare sagt Moa rev ut sig på 120 ^^ Det vart ett litet missförstånd på banan. Men kämpa på! :D

Vi kom hem med en pinne, ett cup pris, en vinst och en placering! :D ♥

Har en liten bild att bjuda på från dagen, den är fotad av Linnea Cedstedt!

Chili över 120! :D

Suck..

Ja, såklart ska man faila med något ^^ Satte fram klockan på mobilen igår men mobilen ändrade till sommartid automatiskt ;) Så alltså gick jag upp en timma tidigare än vad jag behövde.

Halv kommer Moa hit och då blir de tävling i Blåkulla, TAGGA!!

Resultaten kommer senare, både från gårdagen och dagens :)

...

Här ser ni Chili och Cloettas mästerverk härom dagen.. ^^

Och då köptes en ny, som än sålänge ser fin ut :D

Tagga!

Det vart visst dubbelhelg! :D Rak-bana båda dagarna!

På lördagen så blir det av till Eskilstuna och även årets första utomhus tävling! Dem kaninerna som får följa med är Chili, Lycka, Vilda och Älva. Spännande, spännande!

På söndagen är det i Blåkulla ridhus. Vet inte riktigt vilka kaniner som får följa med, tar nog bara med dem som går bra och har chans till pinne i ridhus. Lycka och Chili får iaf följa med, sen får vi se vilka mer :)
Moas kaniner som ska med är Texas, Electra, Windis och Simba :)

Det vart även lite träning idag för samtliga kaniner, på asfalt/grus då tävlingen på lördag blir på en grusplan ;)
Några bilder har jag att bjuda på iaf! Observera kvaliten på bilderna, det var inte så lätt att fota pga av det blåsiga och molniga vädret som var ;)

Vilda som förhoppningsvis kniper sista pinnen på lördagen och blir msv :) ♥

Finns ingen finare kanin än Lycka! ♥ VÄRLDENS FINASTE!

Svar på kommentar

Sara om ROXETTE KULLEN 1 ÅR!:

Grattis till dom :3
Din blogg å header e verkligen grymt fin måste jag säga!

Svar: Tack, det värmer! Stort tack till Cecilia Tagerud som fixat headern! :D

En stolt uppfödare

Får flera mejl från Amanda somhar Marley att det funkar super mellan dem! Riktigt mysig och härlig beskriver hon honom och kan inget annat än att hålla med! ♥

Som uppfödare blir man verkligen glad att höra att det funkar! Ska bli kul att se er två på tävlingsbanorna snart! :D

Skendräktiga honor

Ja, då har honorna blivit skendräktiga ^^ Leah och Älva håller på för fullt och flyttar på halmen o boar. Ja vad ska man säga? Våren är påväg!

Vill även säga ett stort grattis till Hannas fina kanin Wilma som idag fick bebisar! 3 små krabater lever och gud vad man längtar tills att se dem! ♥

Ylva om Tävlingsresultat:

Dubbelhelg? :-D Var är det tävling på lördagen? :-)

Svar: De var tanken ja, men såg tyvärr fel datum :(

1 månad idag

Idag blir lilla bebisen 1 månad! Hon börjar bli riktigt stor och snygg :D

Tävlingsresultat

I söndags så var det tävling i Berga. Kaninerna kändes taggade och helt nöjd med deras insatser.

Drömma var först ut och kändes taggad. En liten frambom åkte ner och tyvärr bara 0-felarna till final :/

Lycka var nästa ut och gud vilken kanin! 0+0 vart det för henne och kändes skitfin! Nu kan tjejen bli msv i krok :)

Chili har inte känts så här fin på länge. Han hade fart hela banan och är verkligen nöjd med honom. 2 fel i bana och 1 i korr, tyvärr ett fel för mycket för att hoppa final. Känns som han börjar komma igång igen ♥

Leah debuterade höjd. Hon kändes inte alls så taggad, hon ville vika av och kollade inte på hindret i början men gjorde 3 fina försök. Helt nöjd!

Texas hoppade även höjd på söndagen och klarade 50 i andra försöket, gjorde 3 försök på 60. Väldigt nära på sista försöket!

Nästa tävling blir nog dubbelhelg. Men inte helt säker, men tävling nästa söndag blir det iaf! Tagga!

ROXETTE KULLEN 1 ÅR!

Idag så blir Roxette kullen 1 år! Tänk att tiden går så fort, känns som det var igår jag hittade er i Ciaras bo ♥ Vilda fick lite x-tra gott idag, lilltjejen ♥

STORT GRATTIS...

Himlens The Big Love "Marley"

Himlens Wish I Could Fly "Elvis"

Och såklart min egna lilla Vilda, Himlens One Wish! X-tra tankar går till Himlens Joyride som lämnade oss alldelles för tidigt, för evigt saknad!

Ut till kaninerna

Nu ska kaninerna få lite gott dem oxå ♥

Tyvärr blir det bara tävling på söndagen då det vart lite problem med skjuts, men som plåster på såren så tävlar Julia Lycka och håller tummar och tassar här hemma att det går bra!