Bilder från Västerås

Nu kmr lite bilder från Västerås ;) Bilderna är inte dem bästa pga vädret men dem duger! :)

Tack till Magda som fotade!









Coccos! :)





Forza stile ;)









Fin-tjejen! ♥



Tävlingen igår!

Igår var det tävling i Västerås, och dessutom sista utomhus tävlingen för iår.

Leah - Var först ut av alla kaniner. Hon kändes taggad för att inte ha tävlat på länge. I början av banan så sprang hon igenom hinderna men ungefär i mitten av banan så flöög hon över alla hinder, maxat dubbelkryss, kyrkan + trippelgulan och några fler :D 6 fel kom vi imål på vilket jag är sjukt nöjd med!

Chili - I grunden kändes han sjukt fin! Klarade dem svåraste kombinationerna :D Vi var den enda 1 felarna så de vart final för oss ;) I finalen kändes han sjukt slarvig. Men helt nöjd med resultatet, alltså 1+3 vilket räckte till sista pinnen! Hoppas på Kista!

Drömma - Ja igår var det Drömmas msv debut! Hon tog verkligen i för att klara med svåraste kombinationerna vilket hon klarade med good marginal! 2 fel kom vi imål på vilket gick över förväntan! Duktiga tjejen ♥

Ciara - I grunden kändes hon skit fin! Men i finalen fattade jag inte vad som hände med henne. Slarv slarv och ännu mer slarv. 0+4 vart det för hennes del vilket räckte till en precis utanför placering :P Ingen kista för våran del..

Älva - I grunden var hon lite virrig men det gick bra ;) I finalen så hade hon full fokus rakt frammåt, hon hann inte tänka på framkanter utan rev det. Alltså 0+1, tyvärr fick bara dubbelnollorna pinne :/

Lycka - Kändes lite virrig på framhoppningen men på banan kändes hon lugn och fokuserad. 1 fel vart det för våran del, ingen final då lätt kaninerna gick så bra.

Himlens Black Currant

 






Första inomhus tävlingen på länge!

I helgen var det jue tävling i Berga och ja kaninerna reagerade både possitivt och negativt på underlaget. Men jag fick hem 3 st pinnar och ett cup pris :)

Drömma brydde sig inte alls om underlaget. I raken så var hon inte så taggad men 0+0 vart det och uppklassning till msv! :D I kroken kändes hon jättefin och gick även där 0+0 ^^ En 1:a plats i lätt-cupen! Duktiga tjej!!

Älva reagerade lite på underlaget och gick på 3 slarv-fel i raken och taggade till i kroken där hon gick på 1 fel! :D Ingen final men superstolt!

Marley var nt alls taggad. Han ville bara upp i famnen men vi kom en bit i banan iaf! Hoppas de går bättre nästa gång!

Lycka kändes jättefin! I raken så tyckte hon det var lite konstigt underlag fast vi kom en bit i banan iaf och hon verkligen försökte! I kroken så var hon verkligen taggad och klarade alla svåra kombinationer och rev ett platt hinder ^^ Tyvärr bara nollorna till final :/

Ciara: I raken så kändes hon lite slarvig och lat men vilket resulterade 2+2 vilket var helt okej. I kroken var hon it alls taggad utan kom i mål på 5 fel, knas tjej! :P

Chili kändes fin hela dagen! 1+2 vart det i raken och 2 placeringar från pinne ;) I kroken var helt otrolig! 2+2 vart det och räckte till en 2:a plats och pinne! :D


Texas och Moa gick oxå super! En rak pinne plockade de åt sig och nu kan han bli msv i båda :)

Tagga!



Ciara beeebis! ♥




Imorn blir de första inomhus tävlingen på länge! :) Det är även cuper i lätten och i medelsvåren, vilket jag tydligt minns förra årets cup. Då lilla Caramell tog pinne och cup-pris. Det var en lång och roligt tävlingsdag som jag verkligen längtat till!

Så imorn drar jag och Moa ut till Berga och snacka om hur taggade vi är! Texas kan gå upp till msv i krok, Drömma, Marley och Vilda kan bli msv i rak och Ciara kan komma upp till svår i krok! :D Ska för övrigt bli kul att se hur alla kaniner reagerar på tävling inomhus ^^ 
Så vi får se hur dagen slutar ;)

Vad hände med...

... Bland kullen?
Ja alla i kullen var på plats idag, Texas, Brago och Ciara. Jäklar vilka kaniner! Ciara flööög över hinderna, Texas visade sig nt alls ha något problem med medel hinderna och Brago ja, i dålig kondis men klarade lätt hinder kalant! :)

Kullen har tagit toltalt 15 pinnar, kan nt fatta vad som hänt med bebisarna om man tänker på vilka dem är efter.

Chelsea, deras mamma var it världens snällaste alltid och var lite smått galen. Hon fattade it det där med hoppningen utan fick leva lyx livet på alla andra sätt. Kullen var helt oplanerad och troligtvis så lyckades nån smita till den ena. En månad senare så hittade vi 5 st bebisar hos henne och ja, är så nöjd med alla bebisar och vad dem har visat på banan gör mig ännu lyckligare! :)



Världens finaste bebis!



Såå duktig! Snart msv för lill-killen ♥



Snart kmr han ut på banorna med! ♥

Boltens All Star Dreamy Blue

Nu bombar jag me liite bebis bilder på Drömma.

Foto: Olivia Lundborg




















RSS 2.0