Bilder från igår ♥ (Morden i Midsomer kullen)

Bebisarna växer så att det knakar, de blir redan 2 veckor på tisdag ♥ Köpare bestäms när de är 4 veckor, men man kan lämna intresse redan nu. 
 
Viltgrå m japanränder, hona. 
 
Svart/gul japantecknad, hona.
 
Svart/gul japantecknad, hane.
 
Svart/vit japantecknad, hane.
 
Viltgrå m japanränder, hona.
 
Viltgråbrokad m japanränder, hona.
 
Svart/gul japantecknad, hane.
 
Vid intresse eller frågor så är det bara att mejla [email protected] =)
 
 
 
 

28/9 Segeltorp, 08KT

Det vart en mysig liten tävling hos 08 idag, som slutade redan vid 13 tiden =) Tävlingsplatsen var supermysig och låg väldigt nära en ridanläggning.
 
Nu till resultaten..
I första så var han väldigt ofokuserad i början av banan men kom igång mer mot slutet. Han kom i mål på 2 fel, ett fel för mkt för final. Men i andra så kändes han bättre! Han gick på 1+1, rev samma hinder i både grund och final (bocken). Det räckte till en precis utanförplacering. Väldigt skönt att han inte tog pinne då jag vill ha kvar honom i lätt i krok ett tag till =)
 
Lyra hade chansen att gå upp till msv idag då hon bara behövde en pinne till. Redan i första lätten så kniper hon sista pinnen till msv klassningen! Så otroligt nöjd med tjejen, hon är så rolig att föra då hon har sjukt mkt go i sig. Nästa helg så blir det msv debut =D
 
Sally gick riktigt fint idag! Väldigt nära på pinne i första (1+0) men förlorade pinne på tiden. I andra så gick hon på 0+2 och knep sin första krok pinne =D Hoppas att hon fortsätter så här så hon kommer ur lättklassen snart.
 
Diego var även han på plats idag och debuterade krok. Han fick hoppa final men tyvärr ingen pinne, men det kommer!
 
--------------
Här kommer flera bilder från tävlingen.
...................................................
Fotade även nya bilder på bebisarna idag, de kommer upp i ett annat inlägg imorgon! 
 
 
 

Tävling imorgon

Imorgon så åker vi till 08 för att tävla krok lätt x2 med Zid, Lyra och Sally. Lyra behöver en pinne till för att bli msv i krok och Zid behöver 2, så det blir spännande att se hur det går =) Sally har ännu inga pinnar i krok.
Diego och Camilla kommer att vara på plats dessutom! Det blir hans krokdebut.
 
Förra helgen så gick Nico upp till ELIT i rakbana! Han kommer att få träffa Leah om kanske en månad =) Dalle kom precis utanför i raken, men pinnen till svårklassning kommer nog snart!
 
 
 

BÄÄBISAR

I onsdags så hittade Moa 8 (!!) små bebisar i Himlas fina bo, alla lever i dagsläget och igår var jag förbi och fick se bäbisarna för första gången ♥ 
Kulltemat är även bestämt och de kommer att döpas efter avsnitt ur serien Morden i Midsomer. Man kan redan nu lämna intresse på kullen, men köpare bestäms när ungarna har fyllt 4 veckor =)
Vi försökte kolla kön igår men det var svårt att se, men vi är säkra på att den svartbrokade och minst en viltgrå är honor, säkert flera av ungarna som är honor men svårt att säga redan nu =)
 
Bilderna är alltså från igår, när de var 2 dagar gamla.
 
Himlens Skrivet i stjärnorna, troligtvis gul/svart japantecknad.
 
Himlens En udda fågel, troligtvis japan.
 
Himlens Hämndens ängel, gul/svart japantecknad.
 
Himlens Mystiska väsen, gul/svart japantecknad.
 
Himlens Spöken ur det förflutna, svartbrokad hona (?)
 
Himlens Mörka hemligheter, viltgrå 
 
Himlens Dödens skugga, viltgrå
 
Himlens Villospår, viltgrå
 
 

Tävlingen igår

Igår var det tävling i gulsippan, krok alla klasser + rak msv och svår =)
 
Lyra var kändes riktigt fin och dubbelnollade! Sprang på hela tiden och var galen. Nu har hon bara en pinne kvar till msv även i krok, spännande =)
 
Jag fick tävla Bamse igår, och det var hans debut i krok. Kändes väldigt fin och kom i mål på 3 fel, lite slarvfel bara. Med mer rutin som kommer pinnarna snart!
 
Sally sprang på fint med som vanligt lite slarv, och ett missförstånd i grunden. Hon gick på 2+1 och kom precis utanför.
 
Maxx debuterade krok igår och överraskade oss genom att ta pinne. Han sprang på i lagom takt och gick på 1+1 =) 
 
Moa tävlade Ciara i både rak och krok. I kroken så gick hon opl, hade bara ett hinder kvar. I raken så tror jag att hon kom i mål på 4 fel, och ingen final. 
 
Liam har verkligen kommit igång nu! Fick hoppa final i kroken och sprang på otroligt fint där. 3+2 gick han på. I raken så gick han på 1+3, lite slarv i finalen men skönt att han har kommit tillbaka nu! Då kanske svårklassningen kan komma snart =)
 
Lycka fick bara hoppa rak där hon gick på 4 fel, ingen final. Hon kändes finare än vanligt så hoppas att det fortsätter så =)
 
Texas gick fint igår! Final i både rak och krok. I kroken så gick han på 2+2, samma i rak =)
 
Älva gjorde sin finaste svårstart hitills! Sprang rakt fram i grunden och kom i mål på 2 fel. 2 fel räckte till final, där det gick lite fort så några bommar åkte ner ^^ Men är riktigt nöjd med henne, känns som att hon börjar komma igång igen!
 
Zid var den enda som det inte vart några bilder på, men han gick fint i lätten på 0+1, tyvärr bara dubbelnollor som fick pinne, men skönt ändå att han inte tog =)
 
Cindie debbade krok mini och gick på 2+1, 19 sek i finalen =D Såg riktigt fint ut!
 
-------
Vilken dag som helst nu kan Himla få bebisar, så håll utsik på bloggen då det lär skrivas en hel del då, och massor med bilder lär komma =)
 

Mysig träning i gulsippan

Igår så kom Moa över då vi hade tänkt träna med några utav kaninerna. Det var riktigt fint väder hela dagen så det var många som kom och kollade. Vi tränade både rak och krok. 
 
Älva har haft en paus från tävlandet ett tag nu. Men tog med henne igår för att se vilken form hon var i. Hon överaskade mig rejält kan man säga. I raken så sprang hon bara på rakt fram. I första så åkte flera frambommar ner, men hon tvekade inte utan bara sprang. I andra som kom hon i mål på 2 små fel. Riktigt nöjd med henne! I kroken där hon är msv klassad gick hon så sjukt fint. Hon var hindersökande och det var bara för mig att springa efter och hålla koll på kopplet. Gjorde ett flertal nollade lopp. Älva kommer att få följa med att tävla nästa helg, då får hon hoppa rak svår och krok msv =)
 
Lycka var Lycka och tog inte i tillräcklig. Hon är verkligen inte i form, men det kan jag förstå då hon bor med Lyra och har tillgång till mycket mat ^^ Flera bakbommar åkte ner men hon kämpade på. I kroken så var hon helt slut och ett flertal bommar åkte ner.  
 
Texas gick riktigt snyggt igår! I raken så rev han inte mycket utan hoppade riktigt fint, som ni kanske ser på bilderna. I kroken så vart han trött men gick även där fint! Han kommer att få starta cup nästa helg =)
 
Leah gick hyfsat fint igår. I första omgången så fjantade hon sig och jag fick lyfta över ett x antal hinder. Men när hon fick hoppa igen så försökte hon och rev knappt något, dock så fick hon korrigering vid nästan varje hinder. I krok msv så var hon inte alls lika fjantig utan hoppade fint. Hoppas att hon slutar fjanta sig snart, då hon har så sjukt mkt kapacitet!
 
Liam överraskade oss igår. Moa testa byta sele på honom, från h-sele till bog, och han gick så mkt finare! Gick ruskigt fint både i rak och i krok. Han rev inte mkt och sprang på i normalt tempo! Hoppas att det håller i sig!  
 
I raken så fick Zid testa på en väldigt lätt msv bana, inga maxade hinder osv. Han har ju 2 pinnar i rak och kan gå upp på nästa rak tävling så ville att han skulle få känna på lite högre så det inte kommer som en chock för honom. Han brydde sig knappt om att det var högre utan körde på i Zid tempo. I första så åkte några bommar ner men sen när han fick testa igen så tog han i mer och hoppade riktigt fint! I kroken så fick han hoppa lätt och gjorde några nollade lopp. Älskade bebis ♥'
 
Lyra fick göra samma sak som Zid, dvs testa på lite högre. Hon brydde sig inte alls utan bara sprang på. Hon fick hoppa 3 gånger och gick på 1 i alla 3 omgångar. Trodde verkligen inte att hon skulle gå så fint ♥ I kroken så hoppade hon lätt och i början så slarvade hon lite och rev någon bakbom men avslutade med ett nollat lopp. Hon är ju fortfarande bara bebis så jag ska inte ha för högra krav på henne.
 
Jag fick låna Bamse igår då jag ska tävla honom nästa helg. I början så var hon lite envis och skulle vara överallt. Men det började släppa lite efter ett tag och han nollade. I kroken så var han väldigt hindersökande och rev knappt något där. Han hoppar så sjukt fint och tror verkligen att han kan gå långt, han har bara så mkt energi och vet inte vart han ska göra av den.
 
Sally hoppade fint, men slarvade lite så några bakbommar åkte ner då hon inte tog i tillräckligt. Men hon springer på i bra tempo! Även hon nollade några lopp. 
 
 
Rio hoppade fint igår, han rev inte mkt och sprang på i bra fart. I kroken så var han väldigt hindersökande. Hoppas att han kan ta sin första pinne snart =)
 
Nästa tävling är den 14 september i gulsippan. Alla krok klasser + rak svår och rak msv.
 
 

Halva tiden

Nu har mer än halva tiden gått för Himla, det verkar som att hon är dräktig, så håller tummarna att det snart dyker upp bebisar ♥
 
BildBild

Resultaten =)

Tävlingen idag bestod av väldigt blandat väder, väldigt mulet och kallt på förmiddagen men det vart mkt finare och solen kom fram på eftermiddagen =)
 
Drömma gjorde sin första svårstart på länge. Hon gick otroligt fint, Försökte på alla hinder och försökte inte springa igenom något. 3+3 räckte till en utanförplacering =) Det lär bli fler tävlingar för henne nu framöver.
 
Lycka är fortfarande tjock haha, Så hon fick hoppa lite som hon ville ^^ 4+4 gick hon på, hon är inte riktigt i form för tillfället men ska försöka att få upp hennes kondis så vi kan börja plocka placeringar igen ♥
 
Syskonen Texas och Ciara är inte heller i världens bästa form. Men Texas gick på 3+3 och placerade sig 2 placeringar från pinne/placering. Ciara sprang på fint men några bommar åkte ner, ingen final för henne.
 
Liam har gått sisodär på sistone, tror att han börjar komma in i en svacka. Men idag lyckades han placera sig på 2+4 =)
 
Men nu till bebisarna som presterade riktigt bra idag!
 
Sally tog sin första lätt pinne idag på 1+1. Hon rev frambommar båda gångerna. Hon sprang på med bra fart och var otroligt säker!
 
Maxx gjorde sin andra rak start och vann klassen på 0+1! Så duktig! ♥
 
Rio gick riktigt fint även han idag! 1 fel i grunden vilket var ett otroligt onödigt fel. I finalen så vart det lite missförstånd och kom i mål på 3 fel. Men han har blivit så sjukt duktig och tror att pinnen kommer snart!
 
Zid gjorde även han sin andra rak start, och överraskade mig rejält genom att vinna klassen på 0+0! Det kom ganska mkt flygplan men han fortsatte ändå och kändes säker, duktigaste bäbis ♥ En pinne till kvar till msv.. :S
 
Älskade bäbis ♥ Lyra kom i mål på 1 fel i grunden, en frambom. I finalen var hon riktigt taggad och sprang rakt fram i full fart, Hon kom i mål på 0 fel, 1+0 räckte till en 2:a placeringar, efter Zid =D Hon är så otroligt rolig att föra då hon har så mycket fart och gillar verkligen hoppningen, gjorde glädjeskutt i finalen :') ♥
 
På plats hade vi även Camilla och Diego. Och vilket team de har blivit! Han har utvecklats så sjukt mkt sedan senaste starten! Han gick på 1+2 och tog sin första pinne =D
 
Är så otroligt stolt över alla bebisar, som går så sjukt fint! ♥
RSS 2.0