Planeringarna inför Kista 2013

Snart så är det dags för Kistamässan! Det är bara en tävling kvar i år, sen så är det mässan. Datumen är 3-6 januari :)
 
Sen kommer det svåra, vilka ska man starta.. 
 
Älva, kommer jag iaf inte starta. Hon har otroligt lätt för att bli stressad, så därför känns det dumt att starta henne där. Synd för att hon är så otroligt rolig att föra! :) 
Ciara, känner jag oxå lite tveksam om jag ska starta. Hon har varit på matta en gång tidigare och då hoppade hon inte ens, det var ju iofs över ett år sedan..  Får se hur hon går i svåren nästa tävling :)
Chili, han tror jag att jag kommer starta. Han hoppade fint i svåren igår och tror inte att han skulle bry sig om att hoppa på matta. Han reagerar inte på höga ljud, ex hundskall, vilket är ett stort plus! 
Drömma, jag tror lugnt att hon skulle hoppa på matta men då det är väldigt högljut där så tror jag att hon skulle bli alldeles för stressad :/
Lycka, tror jag oxå jag kommer att starta. Hon är väldigt lugn och har varit inne mycket och det påverkade inte henne :)
 
Sen så finns det ju en chans att Leah kan gå upp, då får hon alltså debba svår på Kista, spännande men läskigt isf :) Jag får se om hon går upp och isf hur hon reagerar på svår hinder. Hon är som Älva, otroligt rolig att föra då hon springer och sköter det mesta själv. Så det skulle vara roligt om hon går upp! :)
 
Moa kommer starta Texas på Kista, vilket kommer bli kul att se då han verkligen kommit igång i svåren nu!
 
 
 
 
 
 
 
 

Uppdatering

Nu, äntligen så blir det uppdatering!
 
Det har inte hänt så mycket sedan sist. Lady kommer flytta till Magdalena på foder då det inte längre klickar mellan Moa och henne. Tror verkligen att Lady kommer få det super där! Troligtvis så hämtar Magda Lady efter tävlingen den 9:onde december i Smedby :)
 
Tävlingsmässigt så har Leah nu tagit två pinnar i rak msv, kan gå upp till svår den 9:onde! :O :D Älva gick upp till svår i rakbana igår genom en 4:e plats på 1+1 (snabbaste 2 felaren!). Sen så vann även Texas svåren på 0+2 och tog sin första pinne! Lycka har även tagit sin andra krok msv pinne. 
 
RSS 2.0