Framsteg

Det sker framsteg med denna kille varje dag! Han är blivit väldigt social i buren, kommer fram och låter sig bli klappad =) I hagen kommer han fram och är riktigt mysig. Börjar gilla den här killen väldigt mycket ♥
---------
Ciara har för första gången gjort ett bo utan att vara dräktig. Alltså är hon skendräktig och dessutom brunstig, för första gången ^^ Hoppas det inte påverkar hoppningen på något sätt. 

Bamse

Just nu så är Bamses ägare på semester och då har jag fått passa honom. Fotade honom och vägde. Han ligger på exakt 2 kg =)
 
 

Dagens tävlingsresultat

Trots värme så hoppade kaninerna riktigt fint idag! Älva gjorde sin finaste svårstart efter Kista och tog sin andra höjdpinne. Lycka gjorde en riktigt fin svårstart idag på 1 fel, men vart lite för trött i finalen så några bommar åkte ner, men hon kändes väldigt fin =) Leah gjorde även hon ett riktigt fint lopp i svåren, en rejäl rivning på parkbänken, ett lyft på schacket och någon frambom på någon box. Riktigt nöjd med henne, och dessutom så fyller hon 3 år idag, finaste tjejen ♥ 
Drömma tyckte att det var roligt att hoppa lite lätt och gick på 0+1, Moa kommer få tävla henne lite framöver, sen så lutar det åt att Drömma ska lämnas på foder. Jag fick även starta Anden idag som sagt och gud vad jag har saknat honom! Han sprang på fint på 2+1, i finalen så sprang han rakt fram och sista hindret kombiluten åkte ner i farten. 
Men den kaninen som överraskade mig mest idag var nog Ciara som gjorde 2 snabba lopp i svåren med Moa idag och kammade hem sin första svår pinne =D Såg riktigt fint ut och hon klarade maxade dubbelkrysset(!!) Det är kul att hon kommit igång riktigt fint, hoppas verkligen att det håller i sig!
Texas kom som vanligt precis utanför i svåren och Himla 2 placeringar från pinne. 
 
Finaste ♥
 
Födelsedagsbarnet ♥
 
 
 

Snyggingarna

Bilderna får tala för sig själva. Men säger bara en sak, Moa har smittat Lyra med sin "snygghet". 

Nytagna bilder

Vi har precis fotat nya bilder på våra bebisar då det var ett tag sedan sist. Så nu kommer det massor med bilder!
 
Sally ♥
 
Sassy ♥
 
Lyrisen ♥
 
Zid ♥

Vägt bebisar

Igår så vägde vi Sassy, Sally, Lyra och Zid.
 
Sassy låg på 1,8 kg. Hon är väldigt slank och har ingen bebismage, men det kommer.
 
Sally låg på runt 1,9 kg. Hon har blivit riktigt fin och lite större än syrran Sassy.
 
Lyra låg på 2 kg. Hon har växt på sig och är nu störst i kullen. Hon har fått en liten bebismage =)
 
Zid låg på 1,5 kg. Troligtvis bland de största i hans kull. Det är så stor storleksskillnad mellan Lyckas och Drömmas bebisar.

Uppdatering

Tävlingen i onsdags gick sådär. Lycka placerade sig i första svåren, tyvärr ett fel för mycket. Hon fäller något enormt och har blivit väldigt slö, så hoppas att fällningen slutar snart. Vilda hade bara en tanke, och det var bebisar. Hon kom en bit i banan tills hon la sig med svansen upp i luften, haha.
Moas kaniner fick hoppa final allihopa, men tyvärr något fel för mycket för pinne.
 
Lava flyttade idag, till Camilla. Hon är väldigt nöjd med Diego och bestämde sig för att ha Lava också. Diego blir riktigt bortskämd hos henne och antar att Lava lär bli det också =) Tydligen så har Camilla köpt in massor med hinder och hoppat lite med Diego, och det har gått väldigt bra! Camilla kommer åka till klubbens KM, som är den 17-18 augusti. Då får bebisarna debba =D
 
Imorgon så är det tävling i gulsippan. 13 kaniner ska jag och Moa ha med oss, varav 4 st är bebisar som ska få skutta runt i sele.
Igår så tog även Android sin andra krok pinne genom en 3:e plats på totalt 1 fel =) Linda kommer imorgon och då ska jag få starta honom. Ska bli roligt att få träffa honom igen ♥
 
Jag har även fått hem Zid. Han är inte den socialaste i buren, men det ska jobba på =)
 
 
 
 

Planerad tävling

På onsdag eftermiddag drar jag och Moa till Västerhaninge för att tävla x2 med några kaniner. Tävlingen börjar kl 17 och det blir första kvällstävlingen för iår =D 
Kaninerna som jag tävlar är Lycka i svåren och Moas Vilda i medelsvåren. Vilda är en järnblå hona efter Ciara =) Känns konstigt att bara tävla 2 men blir ändå skönt, och billigare haha.
Moa ska starta Himla, Liam & Texas. Liam behöver en pinne kvar till svår, hoppas att han tar den på onsdag!
 
Camilla kommer imorgon och hämtar Diego istället, det kommer bli mycket gos med honom imorgon innan han flyttar. Det är det jobbiga med att ha kvar bebisar så länge, men han kommer ju till bästa hemmet 
 
Diego när han var 5 veckor.

Liten träning

Idag så vart det en liten krok träning med bebisarna då krok lär bli det första de får starta. 
 
Diego har utvecklas så sjukt mycket, rev knappt något och hoppar med riktigt fin hoppstil! I kroken så var han lite ofokuserad första gången och gick på 2 men när han fick hoppa igen var han säkrare och nollade =)
 
Sally är så otroligt rolig att föra, hon hoppar med en sådan säkerhet. Hon har visat att hinderna är inte alls några problem utan kan ta hinder i både fart och stilla stående. 
 
Zid utvecklas mer och mer, han tar med lätthet sig över en lättbox. Han visade att krok är hans grej och gjorde ett flertal nollade lopp och lärde sig banan väldigt snabbt. 
 
Sassy är en kanin med fart under tassarna, oftast iaf. Hon har visat att rak är mycket roligare än krok, för då är det ingen matte som lägger sig i. Men hon gick fint andra omgången och nollade. 
 
Lyra gick riktigt fint idag! Hon hade mer koll på sin kropp och var riktigt rolig att föra i krok. Hon är väldigt hindersökande och sammarbetsvillig. Hon visade upp sin bästa sida och längtar verkligen tills hon är redo att börja tävla!
 
 
 
 

Fredag

På fredag kommer matte Camilla och hämtar Diego! Ska bli kul att han kommer till ett hem där han får stanna men han kommer att saknas här hemma ♥
 
 

Filmer

Leah fick hoppa lite svår ♥
 
'
 
Duktigaste Bamse och Wilma!
 
 
 
 
 
 
 

Wilma & Bamse

 

Träningen

De andra bebisarna gick riktigt fint! De fick hoppa en "riktig" lättbana och alla sprang på med fart. Tror så mycket på bebisarna och längtar verkligen tills man får starta dem. Trodde inte att ungarna skulle få så här mycket fart, men det fick de verkligen! Filmer finns på alla så de kommer imorgon =)
 
Diego fick se lätthinder för första gången och gjorde ett flertal nollade lopp! Nästa vecka flyttar han till Camilla som ska även hon börja tävla och har några kaniner sedan innan. Han har verkligen fått koll på sin kropp och hoppar riktigt fint!
 
Fina Sally!
 
Zid överaskade mig rejält och var otroligt säker och rev ingenting i lätten! Sprang på med fart och kunde ta hinderna stillastående oxå!
 
Sassy som visade vad skåpet skulle stå! Full ös och riktig fin hoppstil!
 
Min fina lilla Lyra. Riktigt rolig att hoppa, och man ser hoppglädjen i henne. Hon måste bara få koll på sin kropp =)
 
 

Träningen med Wilma (Bamse)

Runt 12 så körde vi igång träningen. 9 kaniner hade vi på plats och såklart så var nästan hela planen i solen, men det fanns skugga på sidorna där kaninerna fick stå. Vi började bygga upp en liten mini/lätt bana som Diego (fd Greger) och Bamse fick hoppa. Det gick över förväntan!
Det var riktigt kul att se Bamse, och gud vad fin han har blivit! Det var första träningen för Wilma och han tillsammans, och vi fick lära Wilma hur man skulle göra när man hoppar med kaniner. I början så var det lite svårt med att hålla koll på kopplet men vilka framsteg hon gjorde, hon är bara 9 år och för kaniner finare än många erfarna kaninhoppare! Under tiden som vi hoppade så lärde hon sig mer om hur man skulle ha kopplet och det såg riktigt fint ut, snacka om hur stolt man blev! Bamse har utvecklas jättemycket, och blivit en riktigt galen kanin. Så otroligt mycket fart och tar vilka hinder som helst i både fart och stillastående. Så otroligt häftig! Han kommer kunna gå så sjukt långt. 
Efter träningen så hjälpte vi Wilma att bli medlem i StKH, så nu har vi en ny medlem! Nästa månad så kommer hon och Bamse ut på banorna =D
Filmer på honom kommer upp imorgon!
 

Tingade

Har lagt ut annonser på Lava, Rio och Greger och som det ser ut nu har vi intresse på alla, och de lär förhoppningsvis stanna i Sverige. På söndag får vi reda på om Cecilia kan ta både Rio och Lava, hoppas! 
 
Imorgon blir det som sagt träning med Moas Sally och Sassy, mina bebisar och Zid, sen Vilma och Bamse. Ska faktiskt bli riktigt kul! Sen så blir det en träning med våra svår kaniner, för att se vilka som ska med till nästa tävling =)
 
 

Planerad träning

För en stund sedan så kom Vilma (Bamses ägare) över och undrade om man kunde börja hoppträna med honom. Eftersom hon är väldigt ny på hoppfronten så erbjöd jag henne att hon skulle vara med när jag och Moa ska träna, på torsdag. Det är kul att hon redan nu är hoppintresserad, så att man kommer få se de två på banorna tillsammans nästa månad =D
Nejmen det ska bli riktigt kul att få se Vilma och Bamse tillsammans o hoppas att det går bra. Det kommer bli en liten syskonträning, alla syskonen förutom Ceasar kommer att få vara med. 
Kameran ska med och filmer och bilder kommer komma upp på tordagen!
 
 

Gårdagens träning

Här kommer ett inlägg om hur det gick för var och en.
 
Himlens Ice Train 
Rio skötte sig galant! I början så var han en aning nosig och skulle käka gräs men i andra omgången så sprang han på och tyckte det var superkul! Han var väldigt envis men när man väl övertalade honom så gick det riktigt bra. Med mer rutin kommer hoppningen inte bli några som helst problem för honom!
 
Himlens Haystacks Calhoun
Maxx bor just nu hos Moa då hans matte är på gotland. Såklart så skulle vi passa på att hoppa honom. 
I början så förstod han inte alls vad han skulle göra utan sprang runt, backade och puttade ner bommarna. Men när han fick komma ut ett tag senare och försöka igen så förstod han! Sprang på och hoppade riktigt fint! Maxx verkar vara en riktigt envis liten kille, han är nog den mest "hariga" till beteendet. 
 
Himlens Brooklyn Brawler
Min fina lilla prins. Hoppningen förstod han enkelt, men det svåra har vart att hålla koll på sina baktassar. I början så var han inte så fokuserad, men när han fick komma ut och hoppa lite mer dagen efter gjorde han stora förändringar! Han höll mer koll på sin kropp och hoppade med fullfart, riktigt roligt med sådana stora framsteg! Och med mera rutin så kommer han bli en väldigt rolig tävlingskompis!
 
Himlens Avalanche
Lava är nog den kaninen som haft lättast med hoppningen. Hon river sällan någon utan springer på med fart och hoppar riktigt fint och luftigt! Hon skulle kunna passa lika bra erfarna som oerfarna hoppare, hon sköter det mesta själv på banan och är hindersökande. Hoppas att någon hoppare vill ha henne då hon kommer kunna gå långt, riktigt långt!
 
Just nu så finns det intresse på både Rio och Lava, hoppas att de flyttar dit. Man kan fortfarande lämna intresse =)
 
 

Överraskingen

Den som flyttar hit är ingen mindre än Zid, Himlens Brooklyn Brawler. En superfin Drömma+Affe bebis som bor hos Moa just nu. Har funderat mycket angående det här beslutet under den här helgen. Drömma har förändrats så sjukt mycket efter sin kull och förlorat självförtroendet, springer igenom vissa hinder och flyger över andra. Ska börja hoppa lite lätt med henne sedan höja och tävla en högre klass vart eftersom. Men om det inte hjälper så funderar jag på att lämna ut henne på foder till någon då det helt enkelt kan vara så att vi inte passar ihop lika bra längre. Vill ha tillbaka min gamla Drömma. 
Men därför så vill jag ha hem hennes son, min favorit ur Drömmas kull sedan dag 1! Han är den mest "väduriga" i kullen och hans ena öra håller på att lägga sig nu. Har sovit över hos Moa under helgen så har lärt känna honom ännu bättre, och han är en urmysig kanin! Är även väldigt sugen på en hane, då jag klickat väldigt bra med hanar som jag haft. Velade fram och tillbaka angående antingen Rio eller Zid som skulle få flytta hit, men det blir Zid, då jag känner att han är mer än "Sofie-kanin" och inte lika harig som Rio. Han utmärker sig inte något särskilt i buren men när man väl har ute honom i sele eller inne i soffan så kommer en ny kanin fram, en social liten kille som om man håller fram handen så kommer han fram till en och blir mer än gärna klappad. 
Vi vägde honom och han är störst av sina syskon, men inte så stor om man jämför med Lyckas bebisar. Zid låg på runt 1,5 kg. 
 
Vi hoppade även med honom (och hans syskon, kommer i ett annat inlägg), och han är verkligen en oslipad diamant! Han har inte riktigt koll på sina långa baktassar ännu, men utvecklades efter varje lopp och klarade utan problem en lättbana på 8 hinder! Zid var riktigt rolig att hoppa då han har mycket fart under sina tassar, med mer träning och rutin så kommer han få koll på sina baktassar =)
 
Kan inte säga annat än att jag längtar så sjukt mycket tills jag får hem honom!
 
 

Riala + en överraskning

Tävlingen i Riala gick sisodär. Många av kaninerna tyckte det var alldeles för varmt men gjorde sitt bästa. Den som utmärkte sig mest var Liam som gick upp till msv i krok genom vinst på 0+0. Vi hann tyvärr inte hoppa finalen i rak msv då vi var tvungna att åka tidigare, lite surt men det kommer flera tävlingar =) 
Leah gick riktigt fint, hon fick hoppa utomtävlan i krok lätt där hon gick på 1+0. Det vart ett dopp med framtassarna i vattengraven i grunden. I raken så fick hon hoppa msv där hon gick över förväntan! Hon var väldigt självsäker och det var små skitfel, frambommen på platta raken, frambom på japan och vattnet. Men så sjukt nöjd med henne! =D
 
 
Dino var och är även här på besök. Tävlade honom igår och han gick helt okej. I kroken rev han inget men hann inte imål, var alldeles för nosig. Väldigt jobbigt då han har så mycket kapacitet! I raken gick han finare men några onödiga fel. 3 eller 4 fel vart det. 
 
 
Har som tur är inte sett räven på några dagar, och hoppas inte jag får se den på ett tag. Har även bytt plats lite i 5 fackaren. Chili har fått bytt plats med Älva, så Älva bor där Chili och Cloetta bodde. Känns väldigt jobbigt att se Chili ensam nu, men det är en bra chans för mig att få tillbaka det bandet jag och Chili hade med varandra!
 ----------------------------------------------------------------
Har även en liten överraskning, kommer snart att få hem en ny liten kanin som kommer att få bo här ett tag framöver när Greger har flyttat. Mer om den kaninen kommer i ett annat inlägg men kan tillägga att h*n är riktigt fin! Det kan bli så att h*n kommer att få stanna men det får tiden avgöra. =)
 
 
 
 

Helgen

Imorgon kommer Moa och hennes kaniner över, och ska sova kvar tills lördag då det är tävling igen! Tävlingen hålls i Riala, hemma hos Josse, och det är krok alla klasser och rak lätt o msv. Tävlingarna i Riala är nog en av de mysigaste tävlingarna på året, så det ska bli riktigt kul! Kaninerna som jag ska tävla är krok svår med Lycka, krok msv med Drömma, Älva och Dino (dinos debut) och krok lätt med Leah (utomtävlan). Sen rak msv med Dino och rak lätt med Leah =) Leah har inte hoppat på ett tag och hennes självförtroende är inte på topp så hon får följa med och hoppa lite lätt.
 
 
 

Räven

Såg precis räven vid brevlådan, tur att man skulle ut precis då jag hade kaniner ute i hagarna.. Räven sprang iväg, men lär komma tillbaka snart igen.. Så är väldigt säker på att det var räven som tog Cloetta. Kaninerna kommer att få vara i buren i ett par dagar nu och i sele, kommer inte våga ha kaninerna i hagarna utan uppsyn på ett tag nu, vilket är väldigt synd :/ Men vågar inte riskera något.
 
 

Himlens Wrestling kull - 3 månader

Såklart blir dessa "bebisar" oxå 3 månader =)
----------------------------
 
Himlens Disco Inferno "Tassa"
Tassa har vart en av de snyggaste bebisarna i kullen, hon och Lava är de mest hariga och högresta. Hon bor nu i gulsippans parklek med en annan kanin. Hon trivs väldigt bra där och är tydligen en stor favorit bland de yngre där ♥
 
Himlens Leia Meow "Cindie"
Cindie har vart den lite mer försiktiga till en början men har blivit mer och mer framåt. I sitt nya hem har Cindie gjort sig hemmastad och blivit väldigt bra kompis med Emmas katt! 
 
Himlens Ice Train "Rio"
Från början var det tanken att Rio skulle flytta till gulsippan då vi trodde han var en hona men när det visade sig vara en liten kille vart han till salu. Det tog inte lång tid innan Anna hörde av sig och om någon vecka kommer hon hit och hämtar honom från Danmark. 
 
Himlens Brooklyn Brawler "Walle"
Walle har vart min favorit i Drömmas kull. Han var minst i början men nu är han en av de största! Han är otroligt social och nyfiken av sig. Walle är tingad av Trine som även han flyttar om någon vecka. 
 
Himlens Avalanche "Lava"
Lava är precis som syster Tassa otroligt högrest och snygg. Hon var tingad till en person ett bra tag men köparen hoppade av. Lava är fortfarande tillsammans men det är några som visat intresse, men vill gärna att hon stannar i Sverige. Hon har fått testa på hoppningen och hoppar med otroligt mycket fart och marginal. Kan bli riktigt duktig!
 
Himlens Haystacks Calhon "Maxx"
Maxx har vart den mest väuriga i kullen, haft ena örat på svaj ibland. Han är den lugnaste i kullen och är otroligt social. Maxx trivs väldigt bra i sitt nya hem där han är deras första kanin och blir riktigt bortskämd! Moa kommer tävla honom så ska bli kul att se vad han kan bli i framtiden =D
 
 
 
 

Himlens Mario Kart kull - 3 månader

Vad skulle jag göra utan Lyra och Lycka just nu? Mina fina tjejer som alltid finns när man behöver dem ♥
-----------------------------
Nu är bebisarna 3 månader, tiden bara flyger förbi!
 
Himlens "Greger"
Greger har alltid varit den snyggaste i kullen, riktigt högrest och stor! Han vart tingad först och skulle flytta till Danmark men när det vart problem med skjuts hoppade köparen av. Det lutar åt att han flyttar hem till Linda på foder, sen ev köp men vet inte riktigt hur det blir. Har seltränat honom och han är så rolig, tror att han kommer kunna gå långt! Det är full fart och han ska vara överallt på samma gång. Men när man klappar han på huvudet så lägger han sig och vill bli klappad ♥
 
Himlens Music Park "Bamse"
Gick från en hona till en hane vid 9 veckors åldern. Men köparna ville fortfarande ha honom. Han vart tingad vid 3 veckors ålder då familjens dotter, Vilma kom förbi och fastnade för Lyckas bebisar, en bebis fanns kvar som sedan blev deras. Vilma har även vart med på våra träningar och vill börja tävla med Bamse. Så StKH får snart en ny medlem!
 
Himlens Delfino Square "Sally"
Sally stack ut mest av de viltgrå som bebis då hon var först med att lägga ett öra, som hon gjorde vid 10 dagars ålder. Det tog inte lång tid tills Moa valde att ta henne. Sally har visat sig vara en kopia av Lycka. Samma beteende, temperament och hon har fått Lyckas ögon ♥ Som jag sagt till Moa innan; Om det är en Lycka kopia, som märker du snart att du har din drömkanin!
 
Himlens Sky Garden "Lyra"
Lyra var bebisen jag fastnade tidigt för. Hon var väldigt liten och tunn så de första veckorna fick jag stödmata henne. Lyra vart tingad fort och skulle flytta till Danmark men när det blev problem med skjuts så hoppade köparen av. Har sagt till mig själv innan om Lyra inte flyttar dit så får hon stanna, och när Rikke hoppade av så bestämde jag mig att hon skulle få stanna. Har lärt känna henne mycket bättre och hon betyder redan nu så sjukt mycket för mig ♥  
 
Himlens Maple Treeway "Sassy"
Sassy stack ut tidigt färgmässigt då hon var den enda brokade vid 1 veckors ålder. Hon stack inte ut så mycket när hon bodde här på personligheten men när hon flyttade till Moa så såg man en helt ny kanin, en galen liten sådan! Hoppningen visade sig Sassy förstå och sprang på med mycket fart, tror att hon kan gå ruskigt långt! 
 
Himlens Yoshi Falls "Ceasar"
Ceasar trodde vi ett tag var en hona men det visade sig vara en hane. Han var den första bebisen som flyttade, han flyttade exakt samma dag han blev leveransklar, då kom hans nya familj och hämtade honom! Famlijens dotter, Alicia har precis börjat med hoppning. Hon var med på klubbens nybörjarkurs och ska komma igång med tävlandet när Ceasar kan starta!
 
 
 

Tråkigt besked

Har vart hos pappa nu i några dagar och kaninerna har tagits hand om av mamma. Men igår kväll fick jag ett otroligt tråkigt besked. Cloetta var ute i hagen när mamma gick ut med våran hund och när hon kom tillbaka så var Cloetta inte kvar och en del av presenningen var öppen.. Mamma letade efter henne men kunde inte hitta henne. Mamma tror att hon blev tagen av räven men det får vi aldrig reda på. Vi har inte sett några spår av henne, finaste tjejen :( Kommer kännas så tomt utan henne, hon har vart med så länge och nu på sistone så kom vi varandra väldigt nära. Du förtjänades inte att ta ifrån oss ännu, men hoppas att du har det bra där du är nu. Vi tänker på dig ♥ 
 
Picture
 

Planerade tävlingar - Juli

Picture
Tävlingarna som jag ska på under denna månad.
 
- 13 Juli, Riala (StKH). Krok alla klasser och rak lätt o msv. 
- 18 Juli, Årsta (ULKH), kvällstävling. Rak Svår, ingen msv. Osäkert ännu om jag ska dit å jag inte fixat skjuts.
- 27 Juli, Gulsippan (StKH). Rak alla klasser och höjd ej elit. 
 
Det är de tävlingarna som är planerade, men kanske blir något besök hos 08. 
I augusti får bebisarna börja tävla, ska bli riktigt kul att få se de ute på banorna med sina nya förare!

Pensionärsliv

Alla blir ju gamla och just nu så lever Cloetta lyx här hemma. Har sedan tidigare märkt att hon blivit tunnare och sedan Android kom hit har Chili vart på henne. Så har särat på dem så Cloetta spenderar dagarna ute i den största hagen och springer runt där. Hon är i dagsläget pigg men om hon blir värre så får hon nog somna in.. Köpte henne för 3/4 år sedan från ett omplaceringshem, sökte efter en steriliserad hona som sällskap till Chili och då fann vi Cloetta. Cloetta blev min syster Jannicas kanin. Hon vi köpte Cloetta ifrån visste inte hur gammal hon var men hon chansade på runt 4. Ibörjan spelade åldern ingen roll men det är nu man börjar tänka på det, men så länge hon ä pigg så får hon vara kvar och leva lyx! Men som sagt, hon har det väldigt bra nu och får njuta ute i sommarvärmen. Hon har även fri tillgång till mat och får även havre och massor med grönsaker, det går ingen nöd på henne inte!
 
PicturePicture

Lady

Imorgon är det dags, då flyttar Lady till ett nytt foderhem, där hon förhoppningsvis får stanna =D Hon flyttar till en hoppare, vilket är skönt så hon får komma ut o tävla!
Kommer kännas tomt utan Lady, hon var en riktigt rolig tävlingskompis. Vi har gjort riktigt fina starter tillsammans och är så glad och tacksam för att jag fick tävla henne åt Moa =)  
 
Picture 

Duktiga bebisar!

En av de bästa saker med att föda upp är köparen hör av sig och är riktigt nöjd med kaninen. Man blir verkligen glad inombords och blir stolt över sina "bebisar" som sköter sig =D Har hört från alla ägare som köpt ur Drömma och Lyckas kullar, här kommer lite bilder på några och några av ägarnas kommentarer =)
 
Himlens Yoshi Falls "Ceasar" som bor hos Alicia och hennes familj =)
"Han busar och gosar. På morgonen när man går ut sträcker han sig efter oss så långt han kan. Ibland när han är ute och har hela trädgården för sig själv så smyger han in i huset. Vårt hus är i en vinkel så vi har två balkongdörrar till uteplatsen. När vi sitter i tv rummet hör vi plötsligt att någon nosar vid dörren och då är det Ceasar."
 
Himlens Leia Meow "Cindie" som bor hos Emma Gullberger.
"Hon är inte lika blyg längre och är väldigt tillgiven av sig! Springer ofta runt lös i lägenheten, med katten vid sin sida."
 
Picture Himlens Music Park "Bamse" som bor hos Vilma och hennes familj.
"Bamse har skött sig riktigt bra och blivit bästa kompis med katten Sassa, de sitter och pussar på varandra när han är i hagen. Han kommer dagligen ut i sele på promenader och har hittat ett favoritställe, jordgubbslandet. Vi är riktigt nöjda med honom!"
 
Fick bilderna på Ceasar idag, riktigt roligt att se då det var ungefär 1 månad sedan han flyttade =)

Första träningen - filmer

Nu kommer filmerna =D
 

Planerad kull

Sista kullen för i år är nu planerad!
 
Tror att det kan bli en riktigt spännande kombination. Jag tror på ungar med mycket fart under tassarna och stora personligheter. Ungarna kommer bli riktigt fina och roliga tävlingskompisar! Ungarna lär hamna runt 2,7 kg.
De lär även bli bra avelsmaterial då de bara blir släkt med Hilda, Ch Boomer, Love & Kasper.  
 
Nico har sedan tidigare lämnat fina bebisar efter sig, bl.a Silverados Corteo och Silverados Amaluna. Alla hans tidigare kullar har fått mycket fart och de har ärvt mycket från Nico. 
Tror att dessa ungar kommer passa lika bra erfarna som oerfarna. Det lär bli förhoppningsvis väldigt roliga färger!
 
Leah är svårklassad och Nico är även han svårklassad med pinnar =) Tror att ungarna kommer kunna gå minst lika långt! 
De kommer få träffas någon gång nästa månad, och hoppas på många lyckade parningar! Tvekar inte en sekund på denna kull.
 
Filmer
 
 
Vid intresse eller frågor är det bara att mejla [email protected]

Himlens Sky Garden

 

Himlens Delfino Square

 

Himlens Maple Treeway

 

Greger

 

Första träningen

Idag fick Sally, Sassy & Lyra se hinder för första gången, Greger fick följa med men bara gå i sele, Linda ska själv få träna upp honom =) 
Det vart en liten och mysig träning i gulsippan runt fem tiden, det var väldigt lugnt där vilket var skönt för bebisarna. Vi började bygga upp en liten mini bana som de fick hoppa, och de visade sig inte alls vara några problem! Sprang på själva och var väldigt hindersökande. Sen efter ett tag la vi till någon bom på några hinder men det brydde de sig inte alls om utan sprang och hoppade! Finaste bebisarna ♥ Fotade lite och filmade, filmerna kommer i ett annat inlägg senare =)
Så kul att äntligen få börja med hoppningen med dem, vilket de oxå verkar tycka! 
 
Sally ♥
 
Sassy ♥
 
Min fina fina Lyra ♥

Stor skillnad

Hittade lite äldre bilder på Liam när han bodde hos Johanna, sen jämförde jag dem med nya bilder, vilken skillnad! Han har verkligen blivit grövre, men lika fin som alltid! =)
 
 
 

Pappa Affe

Har haft riktigt svårt att hitta bilder på honom, dels för att Malin inte har någon hemsida, men hittade nyss några nya på honom =D Det är Sanna Svärd som fotat.
 
 

Filmer

Lycka hoppar krok svår 1 - grund (nollar)
 
Himla hoppar krok lätt - final (1 fel)
 
Texas hoppar krok svår 2 - grund (2 fel)
 
Ciara hoppar krok msv utomtävlan - final (nollar)
 
Anden hoppar krok lätt - final (2 fel)
 
Texas hoppar krok svår 2 - final (1 fel)
 
Lady hoppar krok msv - final (2 fel)
 
Älva hoppar krok msv - 4 fel
 
Lady hoppar krok msv - grund (1 fel)
 
Texas hoppar krok svår 1 - grund (2 fel)
 

En snygg Lycka+Palle bebis

Passade på att fota lite nya bilder på Lyra idag, det var ett tag sedan sist. Men gud vad snygg hon har blivit! =D Hon fick komma ut och skutta i sele efter det och gjorde massa glädjeskutt =)
 
 
 
RSS 2.0