Sista tävlingen för i år!

Igår så var det sista tävlingen för detta år. Jag hade med mig Lycka och Lyra, och Moa hade med sig Texas, Himla och Sally. 
 
Lyra debbade svår, vilket gick otroligt bra! 3+2 gick hon på och kändes hur fin som helst. Ska bli roligt att se hur hon utvecklas i svårklassen =)
 
Lycka kändes fin, med tanke på hennes dåliga kondis osv. Nu till Kista så ska hon komma i form, så det väntar lång promenader för hennes del ^^
 
Himla gick helt okej, men vet att hon kan bättre. Vart lite småpet här och var, men hon fegade inte som tur var =)
 
Sally sprang på runt cirka 20 sek i både grund och final. Tyvärr så fick hon med sig onödiga små rivningar, slutade på 3+2 och placerade sig =) 
 
Texas gjorde fina lopp igår! Det var cirka 2 månader sedan Texas tävlade och hans kondis var och är inte på topp men trots det så gick han på 2+2 i raken och 3 fel i kroken =)
 
 

Bäbisarna 11 veckor

Här kommer nya bilder på bebisarna som fortfarande finns kvar!
 
Himlens Skrivet i stjärnorna "Buster"

Himlens En udda fågel "Fågel" - Intresse finns
 
Himlens Mörka hemligheter "Hera"
 
Himlens Dödens skugga "Skuggan"
 

Film

Här är en film när Lyra hoppar på uppsvisningen som jag inte har visat ännu =)
Det är första gången hon ser ett svårhinder då hon gick upp dagen innan genom att ta två pinnar. 
 

Vintern är här!

Igår kom snön och idag fick Lycka och Lyra komma ut och springa i snön. Det är första vintern för Lyras del och snön uppskattades o det blev många glädjeskutt för hennes del. 
 

Uppvisning på Hornbach

Igår så frågade Jessie oss om vi ville med och hjälpa till att visa upp kaninhoppning på Hornbach som hade en "djurdag". Vi svarade ett solklart ja, då det var en utmärkt träning inför Kista och att Lyra gick upp till svår dagen innan vore det ju perfekt att få hoppa inne på matta. Det var både hundar, katter, fåglar och massor med folk men kaninerna brydde sig knappt vilket var otroligt skönt =)
Dagen flöt på riktigt bra och vi hade det superkul! Kaninerna hoppade över förväntan och kom verkligen igång.
Lyra som fick se svårhinder för första gången seglade över hinderna, så sjukt stolt över henne och ska bli spännande att se henne utvecklas i svårklassen ♥
 

30/11

Ber om ursäkt för den dåliga uppdateringen men skyller på skolan och flytt.
Igår var det tävling i Berga med några utav kaninerna =)
 
Lyra och Sally var kaninerna som presterade bäst. Lyra tog pinne i båda msv klasserna och gick upp till svår (!!). I första gick hon på 3+0, sprang rakt fram i finalen! Och i andra så gick hon på 0+2, bl.a en bakbom på platt i finalen. Så sjukt stolt över lilla tösen! 
Sally har börjat komma in i msv klassen nu, 3+5 i första och 1+3 i andra. Lite skitfel och bakbommar men en otrolig förbättring =)
 
Liam, Himla, Zid och Lycka kämpade på fint men inga placeringar =)
 
 
RSS 2.0