Tävlingen igår!

Igår var det tävling i Västerås, och dessutom sista utomhus tävlingen för iår.

Leah - Var först ut av alla kaniner. Hon kändes taggad för att inte ha tävlat på länge. I början av banan så sprang hon igenom hinderna men ungefär i mitten av banan så flöög hon över alla hinder, maxat dubbelkryss, kyrkan + trippelgulan och några fler :D 6 fel kom vi imål på vilket jag är sjukt nöjd med!

Chili - I grunden kändes han sjukt fin! Klarade dem svåraste kombinationerna :D Vi var den enda 1 felarna så de vart final för oss ;) I finalen kändes han sjukt slarvig. Men helt nöjd med resultatet, alltså 1+3 vilket räckte till sista pinnen! Hoppas på Kista!

Drömma - Ja igår var det Drömmas msv debut! Hon tog verkligen i för att klara med svåraste kombinationerna vilket hon klarade med good marginal! 2 fel kom vi imål på vilket gick över förväntan! Duktiga tjejen ♥

Ciara - I grunden kändes hon skit fin! Men i finalen fattade jag inte vad som hände med henne. Slarv slarv och ännu mer slarv. 0+4 vart det för hennes del vilket räckte till en precis utanför placering :P Ingen kista för våran del..

Älva - I grunden var hon lite virrig men det gick bra ;) I finalen så hade hon full fokus rakt frammåt, hon hann inte tänka på framkanter utan rev det. Alltså 0+1, tyvärr fick bara dubbelnollorna pinne :/

Lycka - Kändes lite virrig på framhoppningen men på banan kändes hon lugn och fokuserad. 1 fel vart det för våran del, ingen final då lätt kaninerna gick så bra.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0