Tävlingen igår

Igår var det tävling i gulsippan, krok alla klasser + rak msv och svår =)
 
Lyra var kändes riktigt fin och dubbelnollade! Sprang på hela tiden och var galen. Nu har hon bara en pinne kvar till msv även i krok, spännande =)
 
Jag fick tävla Bamse igår, och det var hans debut i krok. Kändes väldigt fin och kom i mål på 3 fel, lite slarvfel bara. Med mer rutin som kommer pinnarna snart!
 
Sally sprang på fint med som vanligt lite slarv, och ett missförstånd i grunden. Hon gick på 2+1 och kom precis utanför.
 
Maxx debuterade krok igår och överraskade oss genom att ta pinne. Han sprang på i lagom takt och gick på 1+1 =) 
 
Moa tävlade Ciara i både rak och krok. I kroken så gick hon opl, hade bara ett hinder kvar. I raken så tror jag att hon kom i mål på 4 fel, och ingen final. 
 
Liam har verkligen kommit igång nu! Fick hoppa final i kroken och sprang på otroligt fint där. 3+2 gick han på. I raken så gick han på 1+3, lite slarv i finalen men skönt att han har kommit tillbaka nu! Då kanske svårklassningen kan komma snart =)
 
Lycka fick bara hoppa rak där hon gick på 4 fel, ingen final. Hon kändes finare än vanligt så hoppas att det fortsätter så =)
 
Texas gick fint igår! Final i både rak och krok. I kroken så gick han på 2+2, samma i rak =)
 
Älva gjorde sin finaste svårstart hitills! Sprang rakt fram i grunden och kom i mål på 2 fel. 2 fel räckte till final, där det gick lite fort så några bommar åkte ner ^^ Men är riktigt nöjd med henne, känns som att hon börjar komma igång igen!
 
Zid var den enda som det inte vart några bilder på, men han gick fint i lätten på 0+1, tyvärr bara dubbelnollor som fick pinne, men skönt ändå att han inte tog =)
 
Cindie debbade krok mini och gick på 2+1, 19 sek i finalen =D Såg riktigt fint ut!
 
-------
Vilken dag som helst nu kan Himla få bebisar, så håll utsik på bloggen då det lär skrivas en hel del då, och massor med bilder lär komma =)
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0