28/9 Segeltorp, 08KT

Det vart en mysig liten tävling hos 08 idag, som slutade redan vid 13 tiden =) Tävlingsplatsen var supermysig och låg väldigt nära en ridanläggning.
 
Nu till resultaten..
I första så var han väldigt ofokuserad i början av banan men kom igång mer mot slutet. Han kom i mål på 2 fel, ett fel för mkt för final. Men i andra så kändes han bättre! Han gick på 1+1, rev samma hinder i både grund och final (bocken). Det räckte till en precis utanförplacering. Väldigt skönt att han inte tog pinne då jag vill ha kvar honom i lätt i krok ett tag till =)
 
Lyra hade chansen att gå upp till msv idag då hon bara behövde en pinne till. Redan i första lätten så kniper hon sista pinnen till msv klassningen! Så otroligt nöjd med tjejen, hon är så rolig att föra då hon har sjukt mkt go i sig. Nästa helg så blir det msv debut =D
 
Sally gick riktigt fint idag! Väldigt nära på pinne i första (1+0) men förlorade pinne på tiden. I andra så gick hon på 0+2 och knep sin första krok pinne =D Hoppas att hon fortsätter så här så hon kommer ur lättklassen snart.
 
Diego var även han på plats idag och debuterade krok. Han fick hoppa final men tyvärr ingen pinne, men det kommer!
 
--------------
Här kommer flera bilder från tävlingen.
...................................................
Fotade även nya bilder på bebisarna idag, de kommer upp i ett annat inlägg imorgon! 
 
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0