6/10 Gulsippan

Tävlingen idag höll på väldigt länge, men alla kaniner skötte sig fint =) Leah fick efter tävlingen träffa Nico och det vart 3 lyckade parningar, så hoppas på bebisar om en månad!
 
Texas gick fint i bana idag, 2+3. I längden så rev han ut sig på ingångslängden. Så surt då han har 2 pinnar och hoppat 180 cm på tävling. Nu har han inte kommit över ingångslängden på 3 stater :/
 
Lycka fäller något sjukt, och var väldigt slö idag. Men i längden så klarade hon ingångslängden i första men rev ut sig på 160, riktigt nära på alla 3 försök och rev bara bommen längst bak på alla 3 försök. Tycker att hon borde ta sig första längdpinne snart ^^ Hon placerade sig i längden dessutom.
 
Zid kändes riktigt fin idag. Men rev en framkant på M:et och tyvärr bara nollorna till final. Men vi har ingen bråttska att gå upp =)
 
Sally gick riktigt fint idag och tog sin andra krok pinne genom två fina lopp på totalt 1 fel! =D Snart msv!
 
Min lilla debutant.. Hon var helt galen innan start, som vanligt och kändes riktigt fin! Inför en parkbänkskombination så vart hon livrädd för ett x antal personer som skrek så jag var tvungen att lyfta henne över den kombinationen, vilketvar synd då hon lätt skulle ha klarat den. Men hon kom i mål på 2 fel vilket räckte till final! Där gick hon ännu finare! Hon rev den maxade femman bara. 2+1 räckte inte till pinne men så sjukt nöjd! Kommer att bli något riktigt stort av den här tjejen! ♥
 
Det finns inga bilder på Liam, Drömma eller Älva. Men de gick allesammans väldigt fint! Drömma gick på 2+2 i krok msv, såg riktigt fint ut! =D
 
Även Diego var på plats under dagens tävling!
Så sjukt fin!! 1+3 gick han på och hamnade precis utanför. Lite för galen ibland men det börjar se riktigt fint ut på banorna =)
 
Nästa tävling är om 2 veckor, och då är det rakbana och lätt + msv x2! Då kan Lyra och Zid gå upp till msv i rak, de behöver en varsin pinne till =)
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0