Drömkull

Ni vet den känslan när ni fött upp en kull som blivit bättre än man någonsin kunnat tro? En sån kull har vi fött upp ♥
 
Kullen mellan Lycka och Palle är jag redan nu så sjukt nöjd med! De fick storleken, slankheten, farten, personligheten och mycket mer. Tror så mycket på dessa bebisar i framtiden och i de högre klasserna. Det är flera stycken som har påpekat hur fina dessa bebisar e, och det är något värmer enormt ♥
Det är en som gick bort för ungefär 2 månader sedan, Sassy. Hon är otroligt saknad här hemma!
 
Himlens Desert Hills - Pappa upp i dagen skulle jag nog vilja påstå. Diego är en av de galnaste ungarna i kullen och ska vara överallt. Men det har blivit bättre, vilket syns på tävlingsresulteten. Han har blivit mer fokuserad och när han kommer ur lättklassen så tror jag att pinnarna kommer ösa in!
 
Himlens Delfino Square - Sally är den ungen som är mest sansad. Hon springer på i lagom tempo utan att vara seg. Hennes kropp är otroligt fin och nu när hon kommit upp till msv så får hon mer nytta utav den och tror att den klassen kommer passa henne bättre! 
 
Himlens Sky Garden - Lyra är den ungen som fick stanna tillsalu. Tanken var att jag inte skulle spara någon, men när köparen hoppade av så slutade det med att hon fick stanna. Lyra är bäst klassad i kullen och man ser redan nu vilken kapacitet hon besitter. Hon har mycket fart, men hon är lite grövre än syskonen övanför. Men även hon har en fin kropp! 
 
Himlens Music Park - Bamse har inte fått visa riktigt vad han går för ännu, men på hans senaste start dubbelnollade han och tog sin första pinne i rak. Han kommer dessvärre inte få komma ut på så många tävlingar nu i vinter då det är för långt borta från där Wilma bor. Men han kommer komma igång senare och visa vad han går för =)
 
Himlens Yoshi Falls - Ceasar är den ungen som inte kommit ut på banorna än, vilket är väldigt synd. Men när han och Alicia börjar tävla så kommer det nog gå jättebra =)
 


Kommentarer
Anonym

Har Leah fått bebisar ännu?

2013-10-30 @ 11:19:00


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0