28/4 Gulsippan

Dagen idag spenderades i Gulsippan med klubbkompisar och kaniner. 4 st pinnar kom vi hem med totalt :D

Brago debbade och gud så fin han var och kändes! I grunden vart det ett snabbt lopp på 0 fel och hinderna klarade han galant med marginal (!!) I finalen sprang han på lika fint på 0 fel! Det vart en andra plats och pinne på debuten!

Moses lunkade på i banan och kom i mål på 2 små slarvfel. 1 fel för mycket för att hoppa final.

Windis kändes jättefin i både grunden och finalen. 1 onödigt fel i grunden och noll fel i finalen vilket räckte till pinne, även där på debuten! :D

Cloetta kändes i så taggad, men försökte gjorde hon ^^ 4 framkanter åkte ner.

Simba, det känns som att han börjar komma igång igen. De första hinderna på banan klarade han med både fart och marginal men tappade koncentrationen i slutet, 5 fel kom vi i mål på :)

Vilda, i grunden sprang hon på rakt fram och nollade. Tyvärr så var hon inte lika taggad och kom i mål på 1 fel.

Älva gick helt okej, 1 framkants bom åkte ner, bara 0 felarna till final :/

Coccos var otroligt nosig i grunden men trots det lyckades vi komma i mål på 0 fel. I finalen hade han fart och råkade sätta ner tassarna i vattengraven vilket vart 1 fel. Men det räckte till pinne! :D

Enligt Lycka så gick banan åt helt fel håll ^^ Men lyckades komma i mål på 0 fel. I finalen så ansträngade hon sig inte alls och en bom åkte ner. En utanför placering vart det, medelsvåren får vänta ett litet tag till ;)

Texas kändes i alls taggad. 3 i grunden vilket var helt okej :) I finalen så vart det 4 fel i bana och ett i korr. En otaggad liten kanin ;)

Chili, vad ska man säga? 1 fel kom han i mål på i grunden och ledde tills finalen. I finalen kändes han inte lika taggad men lyckades komma i mål på 3 fel vilket räckte till en 4:e plats och uppklassning till SVÅR! :D

Drömma var lite nosig och ofokuserad. Totalt 5 fel, 4 i bana o ett i korr :) Nöjd med henne!

Lady, i grunden kändes hon fin och kom i mål på 2 fel. I finalen var hon inte riktigt på humör och 3 bommar åkte ner, tyvärr ett fel för mycket för att få pinne. Men vart placerad!

Leah skulle behövt mer tid på framhoppningen. Vi hade 2 hinder kvar tills tiden han ticka ut :/

Ciara hade jag inga förhoppningar på alls. Hyfsat taggad och kom i mål på 3 fel i bana och 1 i korr, ett fel för mycket för att hoppa final :/ Men jättenöjd med henne!

Nästa tävling blir redan på söndag nästa helg. Då blir det svår debut för Chili, får se hur det kommer gå ;)



Brago på debuten (!!)

























Marginal? xD








 
Fina Neo ♥


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0