Träning i det fina vädret

 Eftersom det var så fint väder igår, kallt med soligt så bestämde sig jag och Moa för att träna lite med samtliga kaniner. Vi tränade rak + höjd/längd.
 
Drömma hoppade urfint i svåren. Hon sprang på och var otroligt possitiv! Hon var inte så sugen på att hoppa höjd, men klarade 65 cm utan problem. I längden så ville jag bara se att hon förstod vad hon skulle göra, 120 cm klarade hon utan problem, försökte inte på längre då hon var trött.
 
  
 
Ciara hoppade oxå fint. Just när hon skulle hoppa så kom det många barnfamiljer som inte var så tysta av sig om man säger så. Men trots det så hoppade hon fint! Det är bra att hon vänjer sig med lite publik inför Kista ;)
Testade även att hoppa höjd med henne, hon är ju ELIT klassad i höjd. Hon överaskade mig rejält att klara 70 cm utan problem flera gånger då hon inte sett ett höjd hinder sedan oktober förra året! Hon var även nära på att klara 75! Längd är en gren hon aldrig förstått sig på, men igår så sprang hon och klarade 160cm! Kanske borde starta henne i längd framöver :)
 
  
 
Texas var nog den kaninen som gick bäst i svåren! Han är verkligen så himla häftig! Jag fick även testa att hoppa honom, och gud vilken fart han har fått, han bara sprang! I höjden så klarade han 70 cm på andra försöket, men sen tyckte han att det räckte.
 
  
 
Lycka fick hoppa svår. Hon har verkligen inga som helst problem med hinderna det är bara farten. Men ska få upp hennes kondis lite så kanske det går bättre. I höjden så klarade hon 70 cm utan problem.
 
  
 
Älva har börjat slarva lite i medelsvåren så hon fick följa med och hoppa. Hon kändes betydligt finare nu och gjorde några nollade lopp! Se om hon tar sista pinnen till svår snart :)
 
  
 
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0