Himlens Blomvisslare ♥ Pussels The Living Daylights

Dessa två individer kommer att få träffas under klubbens KM. 
 
Himla är en otroligt personlig kanin. Väldigt lätt i hantering och har en underbar personlighet. Hon är lik mamma Ciara i både hoppningen och temperamentet, vilket har sina för-och nackdelar. Hoppningen förstod hon väldigt tidigt och gick upp till msv på 3 starter, alla dubbelnollor. I medelsvåren vart hon sen väldigt osäker i, och det tog flera starter innan hon började göra fina lopp. När hon väl började komma igång så kom brunsten, vilket gjorde att man inte fick komma för nära henne och inte röra henne. Just nu så går hon fint, oftast 1 fel i grunden och sköter det mesta själv men i finalerna blir hon som en annan kanin och fegar. Hon har ett x antal utanför placeringar i msv. Himla är snart 1 år, och får därför en tidigt första kull, men hon behöver en kull just nu. Och förhoppningsvis så släpper brunsten efter kullen och hon mognar. Hon har en fin slank kropp och är lagom stor (2,6 kg). 
Tränar msv för första gången - http://www.youtube.com/watch?v=Kt9YxPyOg20
Rak Lätt - http://www.youtube.com/watch?v=7CPanlVNJC8
 
Dalle har en grymt underbar personlighet och är en riktigt kelgris, däremot är han en riktig energibomb. Pga lite för mycket energi så har hans hoppkarriär gått lite upp och ner. Men just nu är han är väldigt fin form och har nyligen tagit 2 msv pinnar och gjort nollade lopp, han har bara en kvar till svår i rak. Det är riktigt roligt att se Dalle hoppa, då han kan ta vilka hinder som helst ur vilken vinkel, han har en tendens att inte alltid springa rakt utan lite sicksack mellan hinderna. Dalle är bror till Pussels Diamonds are Forever "Olga", som är elitklassad med cert i rakbana.
Krok Lätt - http://www.youtube.com/watch?v=wlXsLt7Q8Ks
--------------------------------------------------
Himla och Dalle kompletterar varandra väldigt bra. Dalle har sjukt mycket energi vilket väger upp Himlas försiktighet. Båda två är otroligt snälla och skulle inte göra någon illa. Tror på kaniner i lagom storlek med fart och stora personligheter. Kommer kunna passa lika bra erfarna som oerfarna. 
Detta blir både Himla och Dalles första kull. 
Kullen tas fram för allt för att få Himla att sluta brunsta och mogna på sig lite, men tror att det kan bli riktigt roliga tävlingskompisar efter Himla och Dalle. De är två kaniner som jag tror mycket på i framtiden!
Färger: Gul/svart japan, svart, viltgul, madagaskar. I både enfärgat och brokat. 
Pris: omkring 400 kr
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0