KM - avklarat

Årets KM har bjudit på blandat väder och många fina lopp! Igår efter tävlingen var slut så fick Himla och Dalle träffas, det vart 5 lyckade parningar, så hoppas på bebisar om en månad!
Vi var inte så jättetaggade på att tävla då det som hände Sassy dagen innan, men de andra kaniner skötte sig fint, speciellt på söndagen.
 
Texas har gick sisodär i helgen, som bäst gick han i raken när han gick på 4+3. 
 
Bebis Zid skötte sig jättefint i helgen, i kroken gick han på 2 fel (väldigt onödiga fel haha), men i raken så gick han såå fint! 0+1 (vattengraven i finalen), räckte till vinst på hans rakdebut =D Älskade bebis! Han är så rolig att hoppa ♥
 
Liam var inte särskilt taggad båda dagarna, gick på 4 fel i både rak och krok =)
 
Himla gick fint i helgen, debuterade krok msv på 3+3, klarade bl.a maxat dubbelkryss. Hon kändes mycket finare i krok msv än vad hon gjorde i lätten. I raken så hade hon ett fel för mkt för final. 
 
Finaste bäbis ♥ I kroken slarvade hon lite och gick på 2, rev även hon väldigt onödiga hinder och klarade de största. Men i raken så gick hon på 1+0, sprang rakt fram i finalen och klarade ensam vattengraven(!!). Det räckte till en 2:a plats och pinne på rakdebuten ♥
 
Rio debbade riktigt fint i helgen, i kroken var han lite överallt och kom i mål på 5 fel, väldigt nöjd =) I raken så han såå fint! 2+1, varav vattengraven båda gångerna =)
 
Lycka har sämst kondis men hon kämpade på. Fick hoppa final i raken så jag är nöjd =) Ska försöka få henne i fin form till nästa tävling =)
 
Sally har fått svårt att få i sig något, hon är hungrig och tuggar på maten, men har inte lyckats svälja något. Hon gick på 5 fel i kroken, då hon var väldigt slö och orkade knappt komma över hinderna. Men vi lyckades få i henne critical care pch banan på kvällen, och på söndag morgon. Så hon fick följa med och debba rak. Där sprang hon på riktigt fint 2+1, räckte till en precis utanförplacering. Hon doppade tassarna i vattengraven båda gångerna =) Men det såg riktigt fint ut när hon hoppade och sprang rakt fram i både grund och final. Hon käkade även blad och gräs, vilket är stora framsteg! Så hoppas att hon börjar käka vanlig mat, så allt blir bra =)
 
Maxx fick följa med på söndagen och debba rak. Han var väldigt seg och ville käka gräs. Men han kom i mål på 1 fel i grunden, vilket var ett dopp i vattengraven. I finalen så var han inte alls så sugen, och kom i mål på 4 fel. Men det var trots allt debuten, så det blir bättre så småning om =)
-------------------------------------------
 
Lava och Diego var ju även på plats. Det var Camillas första tävling så hon var nervös, men det gick bra. Båda tvp kom i mål, vilket var hennes mål. Diego var lite galen, men med mer rutin så kommer det att gå galant! Det lutar åt att hon kommer till tävlingen den 1 september i gulsippan. Dit ska även Wilma och Bamse, och Emma och Cindie =D


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0