Dagens tävlingsresultat

Trots värme så hoppade kaninerna riktigt fint idag! Älva gjorde sin finaste svårstart efter Kista och tog sin andra höjdpinne. Lycka gjorde en riktigt fin svårstart idag på 1 fel, men vart lite för trött i finalen så några bommar åkte ner, men hon kändes väldigt fin =) Leah gjorde även hon ett riktigt fint lopp i svåren, en rejäl rivning på parkbänken, ett lyft på schacket och någon frambom på någon box. Riktigt nöjd med henne, och dessutom så fyller hon 3 år idag, finaste tjejen ♥ 
Drömma tyckte att det var roligt att hoppa lite lätt och gick på 0+1, Moa kommer få tävla henne lite framöver, sen så lutar det åt att Drömma ska lämnas på foder. Jag fick även starta Anden idag som sagt och gud vad jag har saknat honom! Han sprang på fint på 2+1, i finalen så sprang han rakt fram och sista hindret kombiluten åkte ner i farten. 
Men den kaninen som överraskade mig mest idag var nog Ciara som gjorde 2 snabba lopp i svåren med Moa idag och kammade hem sin första svår pinne =D Såg riktigt fint ut och hon klarade maxade dubbelkrysset(!!) Det är kul att hon kommit igång riktigt fint, hoppas verkligen att det håller i sig!
Texas kom som vanligt precis utanför i svåren och Himla 2 placeringar från pinne. 
 
Finaste ♥
 
Födelsedagsbarnet ♥
 
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0