Duktiga bebisar!

En av de bästa saker med att föda upp är köparen hör av sig och är riktigt nöjd med kaninen. Man blir verkligen glad inombords och blir stolt över sina "bebisar" som sköter sig =D Har hört från alla ägare som köpt ur Drömma och Lyckas kullar, här kommer lite bilder på några och några av ägarnas kommentarer =)
 
Himlens Yoshi Falls "Ceasar" som bor hos Alicia och hennes familj =)
"Han busar och gosar. På morgonen när man går ut sträcker han sig efter oss så långt han kan. Ibland när han är ute och har hela trädgården för sig själv så smyger han in i huset. Vårt hus är i en vinkel så vi har två balkongdörrar till uteplatsen. När vi sitter i tv rummet hör vi plötsligt att någon nosar vid dörren och då är det Ceasar."
 
Himlens Leia Meow "Cindie" som bor hos Emma Gullberger.
"Hon är inte lika blyg längre och är väldigt tillgiven av sig! Springer ofta runt lös i lägenheten, med katten vid sin sida."
 
Picture Himlens Music Park "Bamse" som bor hos Vilma och hennes familj.
"Bamse har skött sig riktigt bra och blivit bästa kompis med katten Sassa, de sitter och pussar på varandra när han är i hagen. Han kommer dagligen ut i sele på promenader och har hittat ett favoritställe, jordgubbslandet. Vi är riktigt nöjda med honom!"
 
Fick bilderna på Ceasar idag, riktigt roligt att se då det var ungefär 1 månad sedan han flyttade =)


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0