Gårdagens träning

Här kommer ett inlägg om hur det gick för var och en.
 
Himlens Ice Train 
Rio skötte sig galant! I början så var han en aning nosig och skulle käka gräs men i andra omgången så sprang han på och tyckte det var superkul! Han var väldigt envis men när man väl övertalade honom så gick det riktigt bra. Med mer rutin kommer hoppningen inte bli några som helst problem för honom!
 
Himlens Haystacks Calhoun
Maxx bor just nu hos Moa då hans matte är på gotland. Såklart så skulle vi passa på att hoppa honom. 
I början så förstod han inte alls vad han skulle göra utan sprang runt, backade och puttade ner bommarna. Men när han fick komma ut ett tag senare och försöka igen så förstod han! Sprang på och hoppade riktigt fint! Maxx verkar vara en riktigt envis liten kille, han är nog den mest "hariga" till beteendet. 
 
Himlens Brooklyn Brawler
Min fina lilla prins. Hoppningen förstod han enkelt, men det svåra har vart att hålla koll på sina baktassar. I början så var han inte så fokuserad, men när han fick komma ut och hoppa lite mer dagen efter gjorde han stora förändringar! Han höll mer koll på sin kropp och hoppade med fullfart, riktigt roligt med sådana stora framsteg! Och med mera rutin så kommer han bli en väldigt rolig tävlingskompis!
 
Himlens Avalanche
Lava är nog den kaninen som haft lättast med hoppningen. Hon river sällan någon utan springer på med fart och hoppar riktigt fint och luftigt! Hon skulle kunna passa lika bra erfarna som oerfarna hoppare, hon sköter det mesta själv på banan och är hindersökande. Hoppas att någon hoppare vill ha henne då hon kommer kunna gå långt, riktigt långt!
 
Just nu så finns det intresse på både Rio och Lava, hoppas att de flyttar dit. Man kan fortfarande lämna intresse =)
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0