Himlens Wrestling kull - 3 månader

Såklart blir dessa "bebisar" oxå 3 månader =)
----------------------------
 
Himlens Disco Inferno "Tassa"
Tassa har vart en av de snyggaste bebisarna i kullen, hon och Lava är de mest hariga och högresta. Hon bor nu i gulsippans parklek med en annan kanin. Hon trivs väldigt bra där och är tydligen en stor favorit bland de yngre där ♥
 
Himlens Leia Meow "Cindie"
Cindie har vart den lite mer försiktiga till en början men har blivit mer och mer framåt. I sitt nya hem har Cindie gjort sig hemmastad och blivit väldigt bra kompis med Emmas katt! 
 
Himlens Ice Train "Rio"
Från början var det tanken att Rio skulle flytta till gulsippan då vi trodde han var en hona men när det visade sig vara en liten kille vart han till salu. Det tog inte lång tid innan Anna hörde av sig och om någon vecka kommer hon hit och hämtar honom från Danmark. 
 
Himlens Brooklyn Brawler "Walle"
Walle har vart min favorit i Drömmas kull. Han var minst i början men nu är han en av de största! Han är otroligt social och nyfiken av sig. Walle är tingad av Trine som även han flyttar om någon vecka. 
 
Himlens Avalanche "Lava"
Lava är precis som syster Tassa otroligt högrest och snygg. Hon var tingad till en person ett bra tag men köparen hoppade av. Lava är fortfarande tillsammans men det är några som visat intresse, men vill gärna att hon stannar i Sverige. Hon har fått testa på hoppningen och hoppar med otroligt mycket fart och marginal. Kan bli riktigt duktig!
 
Himlens Haystacks Calhon "Maxx"
Maxx har vart den mest väuriga i kullen, haft ena örat på svaj ibland. Han är den lugnaste i kullen och är otroligt social. Maxx trivs väldigt bra i sitt nya hem där han är deras första kanin och blir riktigt bortskämd! Moa kommer tävla honom så ska bli kul att se vad han kan bli i framtiden =D
 
 
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0