Riala + en överraskning

Tävlingen i Riala gick sisodär. Många av kaninerna tyckte det var alldeles för varmt men gjorde sitt bästa. Den som utmärkte sig mest var Liam som gick upp till msv i krok genom vinst på 0+0. Vi hann tyvärr inte hoppa finalen i rak msv då vi var tvungna att åka tidigare, lite surt men det kommer flera tävlingar =) 
Leah gick riktigt fint, hon fick hoppa utomtävlan i krok lätt där hon gick på 1+0. Det vart ett dopp med framtassarna i vattengraven i grunden. I raken så fick hon hoppa msv där hon gick över förväntan! Hon var väldigt självsäker och det var små skitfel, frambommen på platta raken, frambom på japan och vattnet. Men så sjukt nöjd med henne! =D
 
 
Dino var och är även här på besök. Tävlade honom igår och han gick helt okej. I kroken rev han inget men hann inte imål, var alldeles för nosig. Väldigt jobbigt då han har så mycket kapacitet! I raken gick han finare men några onödiga fel. 3 eller 4 fel vart det. 
 
 
Har som tur är inte sett räven på några dagar, och hoppas inte jag får se den på ett tag. Har även bytt plats lite i 5 fackaren. Chili har fått bytt plats med Älva, så Älva bor där Chili och Cloetta bodde. Känns väldigt jobbigt att se Chili ensam nu, men det är en bra chans för mig att få tillbaka det bandet jag och Chili hade med varandra!
 ----------------------------------------------------------------
Har även en liten överraskning, kommer snart att få hem en ny liten kanin som kommer att få bo här ett tag framöver när Greger har flyttat. Mer om den kaninen kommer i ett annat inlägg men kan tillägga att h*n är riktigt fin! Det kan bli så att h*n kommer att få stanna men det får tiden avgöra. =)
 
 
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0