Träningen med Wilma (Bamse)

Runt 12 så körde vi igång träningen. 9 kaniner hade vi på plats och såklart så var nästan hela planen i solen, men det fanns skugga på sidorna där kaninerna fick stå. Vi började bygga upp en liten mini/lätt bana som Diego (fd Greger) och Bamse fick hoppa. Det gick över förväntan!
Det var riktigt kul att se Bamse, och gud vad fin han har blivit! Det var första träningen för Wilma och han tillsammans, och vi fick lära Wilma hur man skulle göra när man hoppar med kaniner. I början så var det lite svårt med att hålla koll på kopplet men vilka framsteg hon gjorde, hon är bara 9 år och för kaniner finare än många erfarna kaninhoppare! Under tiden som vi hoppade så lärde hon sig mer om hur man skulle ha kopplet och det såg riktigt fint ut, snacka om hur stolt man blev! Bamse har utvecklas jättemycket, och blivit en riktigt galen kanin. Så otroligt mycket fart och tar vilka hinder som helst i både fart och stillastående. Så otroligt häftig! Han kommer kunna gå så sjukt långt. 
Efter träningen så hjälpte vi Wilma att bli medlem i StKH, så nu har vi en ny medlem! Nästa månad så kommer hon och Bamse ut på banorna =D
Filmer på honom kommer upp imorgon!
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0