25/6 Älta, 08kt

Igår var jag och Julia på besök hos 08. Vi åkte kommunalt dit och hem, vilket inte var det lättaste. På vägen dit så tog det nästan 2 timmar, det var massa bytet och trappar vilket gjorde det svårt med pirran, men vi kom fram till slut. Det var ju väldigt varmt och vi var helt slut innan vi kom fram. Och såklart när vi väl klev av bussen och skulle gå till tävlingsplatsen så gick vi åt helt fel håll cirka 1km haha. Men vi kom fram!
 
Mina kaniner gick väl sådär. Inga pinnar men final med alla.
Lycka gick riktigt fint, sprang på och klarade alla stora kombinationer. I första gick hon på 3+1 (onödiga fel i grunden). I finalen sprang hon på och flög över de största hinderna med marginal men rev en liten parkbänkskombination. Men är riktigt nöjd med henne, hon har kommit igång fint efter kullen =D
 
Android påverkades av värmen tror jag, han var lite halv slö. I första slarvade han och kom i mål på 4 fel. I andra gick han finare men vart trött i finalen, 1+3.
 
Himla var inte alls fokuserad, sprang ut och fjantade sig. Tror att hon gick på 1+1 i första och 1+2 i andra. Det räckte till utanför placeringar i båda lättklasserna. Hade hoppats på att hon kunde gå upp, men hon verkar vilja vara kvar i lätten ett tag till x)
----------------------------------------------
Bjuder även på lite bilder på Julias fina Tia som hoppade riktigt fint igår och dubbelnollade båda svårklasserna! Ruskigt fin!
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0