Bergadagarna 2013

Resultaten från helgen..
 
Chili var inte så taggad, varken på lördagen eller söndagen. Han gick på runt 5 fel båda dagarna och ingen final. Han skyggade inte vilket är väldigt skönt, så nästa rak tävling får han följa med =)
 
Texas gick riktigt fint under helgen. I lördags (krok) gick han på 2 fel i grunden och fick hoppa final. I finalen sprang han på riktigt fint men tyvärr ett litet pet vilket gjorde att han hamnade precis utanför på 2+1. Igår (rak) var han inte lika taggad utan gick på 3+3. Men det känns verkligen som om Texas är i fin form nu, det ser riktigt fint ut när han och Moa tävlar!
 
Kastreringen har verkligen hjälp Liam! Han har blivit mycket mer lugnare och avslappnad. Han nosar inte längre utan springer på fint! I kroken gick han riktigt fint på 1+0, tyvärr räckte det inte till pinne då det var väldigt många 1 felare men Liam sprang på och såg väldigt säker ut. I raken var han inte lika taggad, men fick hoppa final på 5 fel, i finalen gick han lite finare. 5+4 vart det. Det ska bli kul att se Liam nästa tävling =D
 
Ciara har hoppat fint i helgen. I lördags var hon inte så taggad utan påverkades av allt runt omkring. Men på söndagen gick hon fint och fick hoppa final. 4+3 vart det totalt, vilket jag tycker är helt okej. Känns som att Ciara har kommit igång riktigt fint nu på sistonde, så hoppas att svår pinnarna kommer snart =)
 
Himla gick ruskigt fint i helgen! I kroken sprang hon säkert på 1+0 i lätten, precis som Liam så räckte det inte till pinne, men vilka framsteg hon har gjort! I raken fegade hon inte alls utan hoppade säkert på 1+4. Väldigt onödiga fel i båda omgångarna men vilka framsteg hon gjort!
 
Finaste Dino! I kroken hoppade han säkert på 0+0 och tog sin andra krok lätt pinne. Igår debbade han rak medelsvår, och vilka fina lopp han gjorde!! 3+2 gick han på, i finalen var det några onödiga fel men han sprang! Trodde verkligen inte att han skulle gå så här fint, så det ska bli kul att se honom i medelsvåren framöver =)
 
Vilda var nog den kaninen som inte alls gillade berga. Gick opl båda dagarna och var inte alls sugen på att hoppa. Nästa tävling får hon hoppa UT i krok lätt, får se om det bara var berga hon inte gillade.
 
Android gick såå fint i helgen! Var riktigt taggad båda dagarna, i kroken gick han på 0+1. Räckte tyvärr inte till pinne men han hoppade så fint båda omgångarna och var inte alls nosig. Igår var han riktigt galen. Skulle vara överallt på en och samma gång, vilket jag gillade! Gjorde 2 snabba lopp (15 sek båda omgångarna), ledde till finalen på 0 fel. I finalen gick det lite för fort och han tvärstannade framför två hinder vilket gjorde att han puttade ner de med nosen. Han var snabbaste 2 felaren och det räckte till en 8:e plats och pinne (52 starter). Han var även med och tävlade cup, vilket han placerade sig 4:a i! Våran första merit tillsammans ♥
 
---------------------------------------------------------------------------
 
Lycklig var även med och tävlade. I lördags var han och Jessie i Örebro och tävlade, där kammade de ihop sig en till rak svår pinne! Igår kom han precis utanför i svåren =)
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0