Onsdagsträning

Idag så vart det ett besök till Moa för att kika in bebisarna, som har blivit superfina! De är allesammans väldigt snygga och små galningar :D Men det vart inte så mycket att mysa med bebisarna utan vi plockade fram lite hinder och tränade med kaninerna som bor hos Moa. 
Leah som bor hos Moa för tillfället (kommer hem till mig nästa vecka troligtvis), fick hoppa lite svår. Gick hur bra som helst, sprang på rakt fram och fegade inte, min fina tjej ♥ Kommer bli roligt att se hur det går i svåren, hon har blivit så säker nu, och med tanke på hur det gick idag borde det gå bra :D
Liam som Moa hoppade gick såå fint! Fick testa på svår hinder, då han kan gå upp i rak, och han sprang på och hoppade fint! Full fart och fin teknik, brydde sig inte alls om att hinderna var högre! 
Vilda och Himla, som är så brunstiga fick komma ut och hoppa. Men ingen av de var taggade utan la sig för det mesta ner och hoppades på bebisar ^^ Men lyckades att övertala de att hoppa några hinder och då gick det bra. Hoppas att de är lite mer taggade på söndag. Båda två hoppar så fint när de är taggade och inte brunstar :)
 
Bilder är inte i bästa kvaliten men det är bättre än ingenting.
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0