Resultat från igår

Igår var det tävling i gulsippan. Det var väldigt varmt, speciellt för kaninerna, men trots det så skötte de sig fint. Vi körde bedömning D, alltså om kaninen kom i mål så fick man hoppa igen. 
 
Texas (krok svår) - Fick jag hoppa då Moa inte kunde pga av en skada. I grunden så kändes han väldigt trött och inte alls taggad. Vart några onödiga fel, bl.a bakbommen på ett platt hinder och en kombinationen med schacket (msv höjd) och trippelgulan efter. Men han kom i mål på 4 fel och fick hoppa igen. I finalen taggade han till och det var bara att springa efter. Kom i mål på 2 fel, vilket var en klar förbättring! 
 
Ciara (krok svår) - Var inte alls särskild sugen, dels för att det var så varmt sen så har hon inte bästa konditionen. Det vart 5+4, kändes mycket finare i finalen och klarade bl.a ett av de största hindret på banan utan problem! Nu ska jag försöka få henne i bra form tills nästa tävling, tjockis-magen ska bort!
 
Lady (krok msv) - Första starten på länge med henne. Hon var nog den kaninen som det kändes bäst med på tävlingen. I grunden sprang hon på fint, dock några onödiga rivningar, men kom i mål på 2 fel. I finalen kändes hon väldigt taggad och fokuserad och kom i mål på 1 fel, bakbom på halvtvåan (haha). 2+1 räckte inte till pinne men en utanför placeringar. Hon är verkligen jätterolig att tävla, vi hinner förhoppningsvis göra en start till innan hon flyttar till sitt nya hem. 
 
Älva (krok msv) - Gjorde sin finaste krok msv start. Fokuserad i både grund och final, 3+1 vart det totalt och är riktigt nöjd! Känns som att hon har kommit igång riktigt fint nu, så hoppas att pinnar börjar trilla in nu!
Älva startade även längd där hon tog sin andra pinne. Klarade 120, 140 & 160 i andra försöket! :)
 
Himla (krok lätt) - Fick jag tävla åt Moa i lätten. 3 fel i grunden, var allmänt ofokuserad och det vart ett plask i vattengraven. I finalen sprang hon på och hade lärt sig banan och gjorde några glädjeskutt. Det vart 3+0, supernöjd!
 
Liam, Android & Dino (krok lätt) - "Mina" små hanar som inte alls var taggade. Alla var väldigt snuskiga och kom en bit i banan sen tog tiden slut. Det var inte bara mina hanar som var snuskiga utan även andras, så det måste ha luktat väldigt gott ;)
 
Nästa tävling blir i Hågelby (26:e maj) , då är det rak och höjd ej elit!
 
Bilden är inte från igår.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0